Hotel D'Angleterre - C. F. Møller Architects

Alle kundevendte områder på Hotel d‘Angleterre har fået nye specialfremstillede trædøre fra Vahle. En fælles designlinje sikrer, at dørene fremstår ens, uanset krav til lyddæmpning og brandsikring. Vahle har samarbejdet tæt med arkitekten undervejs, så dørene ned til mindste detalje blev som ønsket.

Dørene er alle i højkvalitetstræ, nogle er helt glatte, andre er ægte fyldingsdøre, mens nogle er skydedøre, og andre er dobbeltdøre. Som noget særligt har Vahle til udvalgte områder lavet døre i overhøjde med forskellige detaljer, der øger oplevelsen af elegance. Grundkonceptet er utroligt

fleksibelt, og det gør, at Vahle kan opgradere ethvert design med lyddæmpningog brandsikring uden at gå på kompromis med udseendet.

Arkitekten får helt frie hænder til at vælge sit personlige udtryk og designe den dør, der ønskes. Uanset om det skal være med fyldninger, skjulte hængsler, særlig beklædning, eller hvad det nu kan være. Ud over at Vahle kan levere døre og brandpartier, i henhold til BD30 og BD60, og med en højde på op til 2,76 m, samt lyddæmpning op til 30 dB eller 35 dB, leverer Vahle også indbrudssikre døre i henhold til EN 1627 klasse 3, som kan kombineres med brand- og lyddøre.

Kontakt

Vahle A/S
Fabriksvej 5
8544 Mørke

​Sociale medier

Vahle A/S

Fabriksvej 5
8544 Mørke


Tlf.: 86 37 24 77
CVR: 34587051

vahle@vahle.dk