Strategi

Vahle producerer og udvikler indvendige trædøre til historisk og nutidig arkitektur. Vi betragter døren som værende et potentialerigt arkitektonisk element, som kræver sin del af arkitekturens samlede omtanke. Det kan samtidig skabe frihed til at lade døren følge arkitekturens forfinede nuancer, så enkelheden forbliver intakt i selv komplekse løsninger.

I vores arbejde med døren ses nytte, skønhed og holdbarhed som ligeværdige størrelser jf. Vitruvius' definition af arkitektur. Dette understøttes, i vores værksted, af årtiers erfaring med de nordiske håndværkstraditioners retningslinjer og skaber tilsammen et afbalanceret produkt. Den fine detaljering på ethvert produkt der leveres, er derfor blevet gennemgået og skabt med omtanke, til gavn for den kontinuerlige gode oplevelse af produktet.

For at kunne opretholde den høje kvalitet på vores produkter bruger vi udelukkende dansk arbejdskraft, hvor flere af snedkerne er uddannet igennem virksomheden. Dette integrerer ny viden til at kunne skabe de bedste produkter på markedet med fokus på innovation og proces, men med forbehold for kvalitetsbevidsthed igennem erfaringsbaserede håndværkstraditioner.

Vi indgår derfor meget gerne i rådgivningsprocessen så vores ekspertise kan forenes med jeres idéer således resultatet bliver et kompromisløst design. Find mere inspiration i vores inspirationskatalog eller tag kontakt til os, så starter vi processen omkring netop jeres projekt.

Kontakt

Vahle A/S
Fabriksvej 5
8544 Mørke

​Sociale medier

Vahle A/S

Fabriksvej 5
8544 Mørke


Tlf.: 86 37 24 77
CVR: 34587051

vahle@vahle.dk